Visit Gainesville, Alachua County - Gainesville, FL Vergaderlocaties en evenementsruimte (2024)

We zijn klaar om uw visie tot een goed einde te brengen!

Gainesville, Alachua County is uniek gepositioneerd om u te helpen uw vergaderingen opnieuw op te starten. Met inspirerende buitenruimtes voor sociaal afstandelijke recreatie. Plus financiële prikkels tot $10.000 via een conferentiesubsidie.Van moderne hotel- en conferentiecentrumfaciliteiten tot een prachtige selectie unieke vergaderruimtes en openluchtlocaties, Gainesville, Alachua County heeft geen gebrek aan ongelooflijke locaties voor uw volgende vergadering, conferentie of evenement. Vraag ons capaciteiten-lookbook aan voor inspiratie! En als u er klaar voor bent, neem dan contact met ons op met uw vragen of offerteaanvraag - we hebben de ruimte, voorzieningen en bestemmingsgegevens om aan uw planningsvereisten te voldoen!Gainesville, Alachua County biedt de charme van een universiteitsstad gecombineerd met voorzieningen in de grote stad, waaronder unieke groepsreizen en -activiteiten, eersteklas restaurants en meer dan 90 vergader- en evenementenlocaties. Een uitgebreide lijst van veelzijdige accommodaties varieert van het gloednieuwe, luxe Hotel ELEO aan de University of Florida, tot het alles-in-één Hilton University of Florida Conference Center, tot de bed-and-breakfast-wijk in de binnenstad met vergaderruimte midden in prachtige tuinen.Stel je voor dat je volgende evenement plaatsvindt in de thuisstad van de vooraanstaande University of Florida, waarbij je niet alleen lokaal toegang hebt tot vooraanstaande gastsprekers en deelnemers, maar ook unieke bijeenkomsten, zonder afbreuk te doen aan moderne gemakken of technische expertise. En als uw groep op zoek is naar activiteiten, is er een perfecte mix van unieke restaurants, bekroonde ambachtelijke brouwerijen, podiumkunsten van wereldklasse, musea, festivals en livemuziek. Zowel planners als bezoekers maken graag gebruik van onze bekroonde wekelijkse evenementengids, What's Good, om ervoor te zorgen dat ze ten volle profiteren van alle geweldige dingen die in de omgeving gebeuren.

Aandachtspunten locatie


Lokale attracties

Cade Museum voor creativiteit en innovatie

Museum

Het Cade Museum boeit en inspireert door de geest, het hart en de handen van uitvinders van alle leeftijden te boeien door concepten op een unieke manier te verkennen, geavanceerde en opkomende technologieën te benadrukken en ze terug te voeren naar hun oorspronkelijke uitvindingswortels.Het Cade Museum dient ook als een prachtige evenementenlocatie met uitzicht op Depot Park.

Ben Hill Griffin Stadium

Universiteit

Ben Hill Griffin Stadium, of 'The Swamp', wordt algemeen erkend als een van, zo niet de zwaarste, omgevingen voor een bezoekend team in het hele college football. Verschillende facelifts na de oorspronkelijke bouw van het stadion in 1930 hebben van Florida Field in Ben Hill Griffin Stadium de ultramoderne faciliteit gemaakt die je vandaag ziet tijdens de wedstrijd. Zonder een slechte zitplaats in huis geldt „The Swamp” als het grootste stadion in de staat Florida. Het gemiddelde thuisbezoek van de Gators vorig seizoen van 90.511 stond op de negende plaats in het land. Florida's thuisrecord van 113-13 (.894) sinds 1990 is het beste cijfer van het land in die tijd, wat bewijst dat in 'The Swamp' alleen Gators levend naar buiten komen!

Gale Lemerand Drive

Gainesville, FL 32601

Natuurhistorisch museum van Florida

Museum

Het Florida Museum of Natural History is het natuurhistorisch museum van de staat, met interactieve tentoonstellingen, een grote onderzoeksfaciliteit voor lepidoptera (vlinders en motten) en het vlinderregenwoud.

SW 34th Street en Hull Road

Gainesville, FL 32611

Staatspark Paynes Prairie

Parkeren

Paynes Prairie is biologisch, geologisch en historisch uniek. Dit park werd in 1971 het eerste staatsreservaat van Florida en is nu aangewezen als nationaal natuurmonument. De bekende kunstenaar en natuuronderzoeker William Bartram noemde het de grote Alachua Savannah toen hij schreef over zijn bezoek aan de prairie in 1774. Meer dan 20 verschillende biologische gemeenschappen bieden een rijk scala aan leefgebieden voor dieren in het wild en vee, waaronder alligators, bizons, paarden en meer dan 270 soorten vogels. Exposities en een audiovisueel programma in het bezoekerscentrum leggen de natuurlijke en culturele geschiedenis van het gebied uit. Een 50 meter hoge uitkijktoren in de buurt van het bezoekerscentrum biedt een panoramisch uitzicht over het reservaat.

100 Savannah Blvd

Micanopie, FL 32667

Botanische tuinen van Kanapaha

Parkeren

Kanapaha Gardens is zeer gebruiksvriendelijk, met banken, tuinhuisjes en andere rustplaatsen. De loopbruggen zijn grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Picknicken is toegestaan in aangewezen gebieden en honden zijn aangelijnd toegestaan. Tijdens een wandeling kunt u de voorbereidingen voor een bruiloft, receptie of conferentie tegenkomen. Kanapaha biedt ook een plantenkwekerij waar u planten kunt kopen die in de tuinen worden tentoongesteld, en de cadeauwinkel biedt een breed scala aan originele kunst en schatten uit de natuurlijke wereld. Kanapaha organiseert het jaarlijkse Spring Garden Festival, het belangrijkste tuinbouwevenement in de regio met meer dan 200 stands met landschapsdisplays, kunst en kunstnijverheid, planten, educatief materiaal en eten. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan stille veilingen en genieten van entertainment en educatieve seminars. Parkeren is gratis, met parkeerplaatsen buiten het terrein en pendelbussen die de meer dan 10.000 gasten helpen. Wees voorbereid op massa's nieuwsgierige natuur- en tuinliefhebbende mensen.Kanapaha heeft verschillende kleine vergaderzalen en veel buitenruimte voor recepties, bruiloften, enz.

4700 SW 58e schijf

Gainesville, FL 32608

Het Hippodrome-theater

Theater

Het Hippodrome, door de lokale bevolking aangeduid als „the Hipp”, is een regionaal professioneel theater gevestigd in het gerestaureerde federale gebouw uit 1912, dat is opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen. Het theater werd in 1972 opgericht door lokale acteurs.The Hipp vertoont ook eerste buitenlandse, in beperkte oplage uitgebrachte en avant-gardistische films (meer dan 700 per jaar), en de kunstgalerie is op uitnodiging gratis beschikbaar voor kunstenaars uit Florida. Het organiseert ook een verscheidenheid aan speciale evenementen en verzorgt theateronderwijs voor jongeren.Het gebouw beschikt over een Mainstage-theater met 266 zitplaatsen en een bioscoopruimte met 80 zitplaatsen, evenals een bar, een kunstgalerie, een kassa en administratiekantoren. Het interieur heeft de historische charme van de originele muren, deuren en balken uit de tijd van het postkantoor en het gerechtsgebouw behouden.

25 SE 2e plaats

Gainesville, FL 32601

Kunstmuseum Samuel P. Harn

Museum

De Harn is 112.800 vierkante meter groot en is daarmee een van de grootste universitaire kunstmusea in het Zuiden.Meer dan 8.300 werken zijn vertegenwoordigd in de verschillende collecties van het museum, waaronder fotografie en Aziatische, Afrikaanse, moderne en hedendaagse kunst. Het museum toont ook het hele jaar door talrijke reizende tentoonstellingen. The Harn sponsort educatieve programma's, waaronder lezingen, films, interactieve activiteiten en familie- en schoolevenementen.De permanente collectie bevat Afrikaanse, Aziatische, moderne en hedendaagse kunst en fotografie. De Harn is de permanente thuisbasis van Claude Monet's „Champ d'avoine (Oat Field)”.Het Harn Museum of Art biedt meerdere locaties voor grote en kleine evenementen, waaronder conferenties, prijsuitreikingen, sociale evenementen, zakelijke bijeenkomsten, huwelijksceremonies en recepties, lezingen, films, lunches en meer.

Hull Road 3259

Gainesville, FL 32611

Visit Gainesville, Alachua County - Gainesville, FL Vergaderlocaties en evenementsruimte (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6200

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.