Viihtyisimmät neuletakit seuraavalle lennolle (2024)

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (1)

Tärkeimmät pakkaustarvikkeet ovat sellaisia, joista on hyötyä koko matkan ajan. Ja vaikka et olisikaan matkustamassa, nämä ovat niitä kappaleita, joita tavoittelet kerta toisensa jälkeen ja kaipaat niitä, kun ne ovat esteessä. Mielestämme näiden ei-neuvoteltavien kohteiden löytäminen on avainasemassa matkapelisi, syksysi jatalvipakkauslistaei olisi täydellinen ilman vähintään yhtä neuletakkia, jonka haluat laittaa jokaisen asun päälle. Oikein valittuna avoin villapaita voi lämmittää sinua lentokoneessa, lisätä lomaasuasi ja tarjota helppopääsyisen lisäkerroksen puettavaksikylmä hotellihuone.

Kaikista neulepuseroista ei kuitenkaan tehdä samanlaisia. Haluamme, että seuraava suosikkisi pysyy pehmeänä, ei koskaan naarmuuntuneena, lämpimänä, mutta ei naarmuuntuvana, ja että se on helppo sekoittaa asun kiertoon. Suosittelemme Gap's Shaker-stitch Boyfriend Cardigan -takkia sen tyylikkään siluetin, monipuolisuuden ja mukavan tuntuisen ansiosta. Halusitpa sitten pidempiä, lyhyempiä, paksumpia tai muodollisempia neuletakkejasi, olet onnekas – olemme valinneet tämän kauden parhaat neuletakit, joita voit sujauttaa käsimatkatavaraasi tai käyttää seuraavalla lennollasi.

Tässä on erittelymme parhaista neulepuseroista, joiden kanssa matkustaa:

Parhaat valintamme

Siirry arvosteluun

Siirry arvosteluun

Siirry arvosteluun

Siirry arvosteluun

Siirry arvosteluun

Siirry arvosteluun

Paras kokonaisuutena

Gap Shaker -ommel Boyfriend -neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (2)

Miksi me rakastamme sitä

  • Pehmeä ja löysä, voisimme käyttää Gapin keskipainoista neuletakkia joka päivä.

Mitä ottaa huomioon

  • Voit ohittaa tämän ylisuuren vaihtoehdon, jos haluat istuvamman ulkoasun.

Tämä Gap-neuletakki on täydellinen paketti: juuri oikea määrä löysyyttä tilavan istuvuuden, hieman keinuvien ilmapallohihojen ja keskipitkän, joka osuu lantioon. Valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, se on pehmeä ja hengittävä syksyyn, ja se on ylisuuri tyyli, joka voidaan kerrostaa paksujen pitkähihaisten paitojen päälle myös talvella. Rakastamme myös tämän neulepuseron laajaa kokovalikoimaa, pienestä korkeaan.

Hinta julkaisuhetkellä:80 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-XXL | Puuvilla

Paras nappula

BP. Easy Button Edessä neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (3)

Miksi me rakastamme sitä

  • Riippumatta siitä, haluatko käyttää sitä auki tai suljettuna, rohkeat kilpikonnankuorinapit näyttävät muuten klassisessa neuletakissa.

Mitä ottaa huomioon

  • Tämän puseron leveä puuvillajousto tarkoittaa, että se ei ehkä ole lämpimin vaihtoehto, koska enemmän ilmaa pääsee läpi.

Napitettava neuletakki on ehdoton vaatekaappi, varsinkin kun se on niin helppo pakata matkaa varten. Tässä keskipainoisessa kankaassa on hieman leikkausta ja hengittävää puuvillakangasta, joten voit pysyä riittävän lämpimänä – muttei liian lämpimänä – iltapäivän kävelyn ja tutkimisen aikana. Sitä on saatavana vain kaurahiutaleena tai mustana, mutta ylisuuret kilpikonnanapit todella lisäävät persoonallisuutta.

Hinta julkaisuhetkellä:39 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-XL | Luomupuuvilla

Paras avoin etuosa

Quince ranskalainen Terry Modal neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (4)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä kevyt neuletakki sopii täydellisesti liikkeellä oleviin aktiviteetteihin, ja siinä on jopa peukalonreiät urheilullisen tunteen takaamiseksi.

Mitä ottaa huomioon

  • Modal on pehmeää, joustavaa ja hengittävää, mutta jos se ei ole sinulle tuttu, varmista, että et ole allerginen tai herkkä tälle kankaalle ennen kuin pakkaat sen matkalle.

Tavallisesti neuletakeita ei ehkä yhdistetä urheilulliseen ilmeeseen tai mihinkään muuhun urheilulliseen toimintaan, mutta tämä Quincen reipas vaihtoehto on tehty vakavaan liikkeeseen. Avoin etuosa, kevyet materiaalit ja pitkä siluetti vievät sinut kotoa lentokentälle määränpäähäsi ja näyttävät silti tarpeeksi hyvältä puettavaksi lounaaksi jälkeenpäinkin.

Hinta julkaisuhetkellä:70 dollaria

Yksityiskohdat:XS-XL | Modaali, spandex

Paras villapaita

Lovestitch Lennox Sweater Coat

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (5)

Miksi me rakastamme sitä

  • Kuten mukava halaus neuletakissa, tämä Lovestichin raskas takki on erittäin lämmin ja tyylikäs.

Mitä ottaa huomioon

  • Jos pakkaat vain käsimatkatavaraa, saatat joutua käyttämään sitä lennolla sen massan vuoksi.

Jos sinulla ei vielä ole neuletakkia neulearsenaalissasi, tässä on merkkisi. Rakastamme, että ne yhdistävät puseron pehmeyden ja helppouden takin raskaaseen lämpöön, ja tässä Lovestitchin syvät taskut sopivat kylmiin käsiin tai pieniin asusteisiin. Reipas muotoilu ja neutraalit värivaihtoehdot helpottavat pukemista minkä tahansa asun päälle, mikä saatat joutua tekemään lentokentällä, kun ottaa huomioon, kuinka suuri yksikokoinen pusero on. Emme usko, että sinua haittaisi käyttää tätä mallia lentokoneessa, mutta ottaen huomioon sen erittäin suuren hupun, se tekee ilmassa z:n saamisesta helppoa.

Hinta julkaisuhetkellä:138 dollaria

Yksityiskohdat:Yksi koko | Akryyli, spandex, polyesteri

Paras rajattu

H&M lyhyt neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (6)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä leikattu pieni numero näyttää hyvältä kirjaimellisesti kaiken kanssa, tai sitä voidaan käyttää jopa yksinään, jos ne on napitettu.

Mitä ottaa huomioon

  • Tämän neuletakin akryylikangas pitää sinut paahteisena, mutta se ei ehkä ole paras valinta, jos aiot juosta.

Jos etsit kohtuuhintaista, ympäri vuoden kestävää neuletakkia, tämä on loistava vaihtoehto. Sen kutistumaton akryylikangas on erittäin runsas, joten jos joudut pesemään sen yöpyessäsi hotellissa tai Airbnb:ssä, kutistumisesta tai rypistymisestä ei ole huolta. Sen rajattu tyyli on monipuolinen ja voi tarjota lämpimän kerroksen minkä tahansa asun päälle. Klassisten värien, kuten kerman, ruskean ja beigen, lisäksi se on saatavana myös kurpitsanoranssina sekä argyle-printillä ja raidoilla.

Hinta julkaisuhetkellä:18 dollaria

Yksityiskohdat:S-XL | Akryyli

Paras lattian pituus

Banana Republic pitkä, avoin pusero

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (7)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämän neuletakin akryylikangas pitää sinut paahteisena, mutta se ei ehkä ole paras valinta, jos aiot juosta.

Mitä ottaa huomioon

  • Tämä pusero voi pitää sinut täydellisen lämpimänä koko tuulisen syysiltapäivän, mutta se ei olisi meidän valintamme kylmänä yönä.

Mikään ei yhdistä asua yhtä vaivattomasti kuin lattian mittainen villapaita, eikä tämä ole poikkeus. Avoimen, rullatun etuosan ja laskeutuvan olkapään ansiosta pidämme siitä, että tätä neuletakkia voidaan käyttää liikematkoilla yhtä helposti kuin syksyn lehtien kurkistusmatkalla. Lyhyemmällä puolella oleville se on saatavana myös pienikokoisina, joten sinun ei tarvitse huolehtia neuletakin raahaamisesta likaisilla lentokentän lattioilla.

Hinta julkaisuhetkellä:110 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-XXL, pienikokoinen XXS-XL | Puuvillaa, nylonia, kierrätettyä polyesteriä

Paras taskuilla

J.Crew Cocoon Sweater-bleiseri

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (8)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä tavallisen bleiserin kodikas serkku, tämä villapaita-bleiseri sopii yhtä hyvin liikematkoille ilman epämukavaa jäykkyyttä.

Mitä ottaa huomioon

  • Ellet pidä ylimitoista, valmistaudu tilaamaan tätä kerrosta pienempi koko.

Neuletakainen bleiseri on vaatekaapin crossover, jota me kaikki tarvitsemme, ja välttämätön esine kiillotettuun siirtymävaatekaappiin. Jos suunnittelet syksyn reissua, tämä J.Crew-valinta on loistava tapa pysyä lämpimänä ilman, että sinun tarvitsee pakata kunnollista isoa takkia matkalaukkuun. Eikä se ole vain liike-elämää varten – tämä monipuolinen, taskullinen valinta voidaan myös pukea koruilla tai pukeutua aktiiviseen asusteeseen ja tennareihin.

Hinta julkaisuhetkellä:178 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-3X | Akryyli, merinovilla, polyamidi, alpakka, elastaani

Paras Super Soft

Barefoot Dreams CozyChic Lite® ympyrätakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (9)

Miksi me rakastamme sitä

  • Niille, jotka tietävät kuinka pehmeitä Barefoot Dreams -peitot ovat, tämä on neuletakkiversio samasta kankaasta.

Mitä ottaa huomioon

  • Miellyttävän materiaalin tiedetään pilaantuvan, jos sitä käsitellään väärin, joten muista pestä neule kylmällä vedellä ja rumpukuivaus alimmalla lämpöasetuksella.

Barefoot Dreams -peitot ovat niin suosittuja syystä, ja kaikki johtuu niiden ainutlaatuisen runsaasta kankaasta. Matkailijoiden onneksi he valmistavat myös vaatteita, mukaan lukien tämä mukava neuletakki, joka on luultavasti pehmein päällysvaatevaihtoehto seuraavalle lennolle. Käsivarsissa on pitkä, ohut siluetti, joten se on mukava ilman, että se näyttää laukaiselta tai liian rennosta.

Hinta julkaisuhetkellä:116 dollaria

Yksityiskohdat:XS-XL | Nylon, viskoosi

16 parasta kevyttä takkia naisille ja miehille

Parasta jokapäiväistä

Mango Hienoneulottu neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (10)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tässä klassisessa neuletakissa on sileä rakenne ja suora, rento siluetti, joka sopii hyvin lomavaatekaappiisi.

Mitä ottaa huomioon

  • Yksi listamme kevyimmistä neulepuseroista, se on kerrostettava kylmempinä päivinä.

Reipas valinta jokapäiväiseen käyttöön (sisällä ripaus luksuskashmiria), rakastamme, että tätä puseroa voidaan pukea ylös tai alas tilaisuuden mukaan. Alle 50 dollarilla se on hyvä hinta-laatusuhde, varsinkin kun sitä voi käyttää, olipa se sitten auki tai toinen puoli housujen vyötärölle työnnettynä. Ohuempi materiaali tekee siitä helpon pakkaamisen, joten se on huoleton lisä myös käsimatkatavaraasi.

Hinta julkaisuhetkellä:46 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-4XL | Viskoosi, polyesteri, polyamidi, kashmir

Paras uusille äideille

Storq Mama + BB-hoitotakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (11)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä erityisesti äideille tehty neuletakki on ihanteellinen imetykseen matkan aikana.

Mitä ottaa huomioon

  • Se on hyvin ylisuuri, joten ohita, jos haluat enemmän muotoon sopivan lookin.

Tämä erittäin leveä neuletakki on suunniteltu tarjoamaan sekä mukavuutta että toimivuutta äideille, jotka haluavat mukavan lämpökerroksen ja mahdollisen suojan vauvalleen imetyksen aikana. Pidämme siitä, että se on loistava pakkaus koko raskauden ajan, ja että siinä on sekä keskellä edessä oleva neppari että piilotettu neppari olkapäässä lisäämään yksityisyyttä. Jopa ilman vauvaa, tämä neuletakki olisi silti tyylikäs istuvuus ei-äideille tai niille, joiden vauvat ovat nyt aikuisia.

Hinta julkaisuhetkellä:215 dollaria

Yksityiskohdat:XS-XXL | Öko-tex standard 100 (alpakkaseos)

Paras kashmir

Naadam Cashmere Relaxed Cardigan Cashmere Relaxed Neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (12)

Miksi me rakastamme sitä

  • Jotkut ihmiset voivat liittyä kashmir ja tukkoisuus, mutta tämä helppokäyttöinen Naadamin neuletakki muuttaa heidän mielensä.

Mitä ottaa huomioon

  • Kuten useimmat kashmirtuotteet, tämä pusero on lähetettävä kuivapesulaan, kun se tarvitsee virkistystä.

Rakastamme sitä, että Naadam on yritys, joka keskittyy käyttämään eettisiä ja kestäviä käytäntöjä kashmirissa, ja että niiden hinnat eivät ole taivaan korkeita. Pehmeysasteikolla tämä rento neuletakki painaa "taivaallisen pehmeää", joten voit helposti asettua torkkuille. Paksujen rannekesi hihojen ja painikkeiden ansiosta se on myös muodikas kerros lisätäksesi syys- ja talviasujasi sijainnistasi riippumatta.

Hinta julkaisuhetkellä:225 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-XL | Mongolian kashmir

Paras Chunky

Tyylikäs paksu neuletakki

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (13)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä uskomattoman edullinen ja helppo pukea kaiken päälle. Tämä erittäin paksu kaapelineulottu neuletakki on huoleton.

Mitä ottaa huomioon

  • Vaikka nämä neuletakit on tarkoitettu ylisuuriksi, ne ovat yleensä pieniä.

Tämä edessä avoin neuletakki on pakollinen syysmatkoillesi. Emme voi saada tarpeeksemme sen raskaasta painosta; se on valmistettu 100-prosenttisesta akryylistä, joka auttaa säilyttämään tonnia lämpöä kaikkien näiden syksyn toimintojen aikana. Puseron paksu neule on helppo tapa lisätä tekstuuria mihin tahansa asuun, mutta muista, että se vie paljon tilaa matkalaukussasi.

Hinta julkaisuhetkellä:46 dollaria

Yksityiskohdat:S-XXL | Akryyli

12 parasta naisten matkahousua vuonna 2023, testattu ja arvioitu

Paras vetoketju

Abercrombie & Fitch Double Zip Ribbed Cardigan

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (14)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä Abercrombie & Fitchin kapea-istuva neuletakki ei ole vain yksi vaan kaksi vetoketjua, joten se on erittäin muokattava ulkoasu.

Mitä ottaa huomioon

  • Jos aiot käyttää tätä neuletakkia toppina, ota huomioon matkatavarat tai muut mukanasi olevat tavarat, jotka voivat takertua jompaankumpaan vetoketjuun välttääksesi vaatekaapin toimintahäiriöt.

Useimpia kylmän sään asuja ei ole erityisesti suunniteltu korostamaan vartaloasi, mutta tämä Abercrombie & Fitch -vetoketjullinen neuletakki auttaa tekemään juuri sen. Pidämme siitä, että siinä on ohut mutta hieman rento siluetti sekä ylisuuri kaulus, joka pitää niskan ja hartiat lämpiminä. Kaksipäisen vetoketjun (ylä- ja alaosassa) avulla voit leikkiä neuletakin eristävällä tavalla, mikä tekee siitä kätevän lisän matkavaatekaappiisi.

Hinta julkaisuhetkellä:80 dollaria

Yksityiskohdat:XXS-XL | Puuvillaa, viskoosia, nylonia

Paras Wrap

& Muita tarinoita Wrap Cardigan

The Coziest Cardigan Sweaters for Your Next Flight (15)

Miksi me rakastamme sitä

  • Tämä pehmeä neuletakki voidaan pukea päivälliselle tai aamukävelylle tarpeidesi mukaan, joten se on täydellinen monipuolinen esine matkoillesi.

Mitä ottaa huomioon

  • Voit jättää tämän puseron väliin, jos haluat istuvamman lookin.

Kierrettävät neuletakit ovat loistavia saavuttamaan vaivattomasti tyylikkään, vapaa-ajan ballerina-ulkoasun. Vaikka jotkut niistä ovat yleensä liian tiukkoja tai ohuita, tämä & Other Storiesin tuote on täydellisen pörröinen, ja siinä on aavistuksen löysyyttä. Tämä pusero, joka on sidottu kyljellesi pienellä rusetilla, näyttäisi yhtä hyvältä leggingsien päällä kuin se olisi kerroksittainen maxi-mekon päällä tai yhdistettynä tankoon ja housuihin. Tyypillisten neutraalien värien lisäksi sitä on saatavana myös rubiininpunaisena, laventelina ja oliivinvihreänä.

Hinta julkaisuhetkellä:69 dollaria

Yksityiskohdat:XS-L | Kierrätetty polyesteri

Vinkkejä täydellisen neuletakin ostamiseen

Mieti, missä käytät sitä

Oikean neuletakin löytämiseksi on tärkeää miettiä ilmastoa, jossa sitä eniten tarvitset. Jos esimerkiksi aiot ostaa sellaisen pitääksesi sinut lämpimänä kylminä lomamatkapäivinä, älä valitse sellaista, jossa on leveä kudos, joka päästää sisään kylmää ilmaa. Toisaalta, jos matkasi vaatii pitkiä iltapäiviä kävelyä, et ehkä halua valita paksua, tiukasti kudottua puseroa, joka saattaa aiheuttaa hikoilua ja olosi epämukavaksi.

Päätä, mikä pituus sopii sinulle

Toinen tärkeä huomioitava seikka on neuletakkisi pituus, sillä vaihtoehdot voivat vaihdella lyhyestä leveydestä aina nilkkaan ulottuvaan pölypuss*in. Lyhyet villapaidat näyttävät yleensä upeilta, kun ne yhdistetään korkeavyötäröisten housujen tai hameiden kanssa, mutta ne eivät lämmitä sinua keskiosassa tai lahkeissa. Pidemmät vaihtoehdot, jotka osuvat polveen ja alapuolelle, näyttävät yleensä rennommalta, ja ne voidaan helposti heittää topin ja lenkkeilyhousujen päälle tuulista iltapäivää varten.

Jos suunnittelet päivää täynnä toimintaa, lyhyempi neuletakki saattaa sopia sinulle paremmin, koska se ei estä liikkumistasi tai kuumene liikaa. Pidemmät vaihtoehdot sopivat hyvin satunnaisiin tilaisuuksiin ja päiviin, joihin liittyy kevyttä kävelyä. Pienikokoisten kannattaa tarkistaa mitat ennen pitkän neuletakin ostamista varmistaaksesi, että se ei kosketa lattiaa.

Ajattele materiaalia

Neuletakin materiaali voi vaikuttaa kaikkeen ulkonäöstä ja tuntumasta puseron tarjoamaan lämpötasoon. Käytetty kangas voi myös sanella, kuinka kiillotetulta tai rennolta neuletakki näyttää, millä on suurempi vaikutus asuusi kokonaisuutena.

Jos aiot osallistua kokouksiin matkoillasi tai seurustella ammattimaisemmassa ympäristössä, sileä kangas, kuten viskoosi, sekä ylelliset vaihtoehdot, kuten kashmir, ovat istuvampia. Paksut, neulotut materiaalit tai löysä puuvilla sopivat parhaiten rennompiin suunnitelmiin ystävien, rakkaiden ja perheen kanssa.

Usein Kysytyt Kysymykset

  • Ovatko neuletakit liike-elämän rentoa?

    Useimpia paksuja neuletakkeja ei pidettäisi liike-elämän vapaa-ajan asuina, mutta edellä mainitusta viskoosista tai kashmirista valmistetulla villapaidalla voitaisiin helposti luoda muodollisempi ilme. Toinen loistava ammattimainen vaihtoehto olisi neuletakainen bleiseri, jolla on enemmän rakennetta ja vähemmän rento ulkonäkö.

    Neuletakit voidaan pukea myös muusta asustasi riippuen. Yksi klassinen business-casual look olisi ammattimainen mekko, jonka päälle on kerrostettu neuletakki, mutta matkaystävällisempi look voisi olla housujen ja puseron kanssa yhdistetty neuletakki.

  • Kuinka taitan neuletakin?

    Neuletakit voivat olla hankalat taittaa ja pakata epätavallisten mittojensa ansiosta. Vielä hämmentävämpää on taittaa neuleet, joissa on paksu neulos, joka voi viedä paljon tilaa eivätkä taivu yhtä siististi.

    Taittaaksesi paksun kudottu tai paksu neuletakki, aloita laskemalla se tasaisesti etupuoli ylöspäin. Taita seuraavaksi molemmat kädet neuleen keskelle puoli kerrallaan. Taita neuleen alaosaa neljäsosa ylöspäin ja taita se sitten kaikki ylös. Käännä se oikea puoli ylöspäin ja pakkaa.

    Aseta ohut ja pitkä neuletakki tasaiselle alustalle etupuoli ylöspäin. Taita neuleen toinen puoli keskelle ja käännä sitten hiha takaisin itseensä ja alas kohtisuoraan puseron taitetun puolen yli. Toista toisella puolella luomalla yksi suuri suorakulmio. Taita pusero puoliksi jättäen noin tuuman alareunaan näkyviin. Lopuksi taita se kolmeen osaan ja pakkaa.

  • Mitä minun pitäisi käyttää neuletakissa?

    Neuletakit ovat yksi monipuolisimmista kaapista, joten ne voidaan yhdistää melkein mihin tahansa ja luoda upea asukokonaisuus. Neuletakit ovat erityisen hyödyllisiä kausittaisessa kerrostuksessa, ja ne lisäävät hienovaraisia ​​lämpökerroksia, kun päivät kylmenevät. Yksi tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon, kun kerrostat asun neuletakissa, on kontrastien luominen sekä väreissä että rakenteessa.

    Pääosin vaaleista, neutraaleista sävyistä koostuva asu näyttää hyvältä, kun päälle on heitetty kontrastia luova tummempi neuletakki – varsinkin jos pystyt yhdistämään samanlaisen tummansävyisen kengän tai laukun. Jos käytät tiukkaa asua, kuten bodya tai leggingsejä ja tankkia, löysä neuletakki auttaa tuomaan vaihtelua sekä muodon että koostumuksen suhteen.

    Jos lämpenee liian lämpimänä neuletakkia käytettäessä, useimmat niistä näyttävät myös tyylikkäiltä sidottuina tai olkapäilläsi. Vältä sitomasta neuletakkia liian tiukasti tai käyttämästä sitä vyötärön ympärillä, sillä se voi vahingoittaa neuletta tai sotkea neuleen muotoa.

Miksi luottaa matkailuun ja vapaa-aikaan

Tätä artikkelia varten New Yorkissa asuva matkailu- ja elämäntapatoimittaja Austa Somvichian-Clausen tutki kymmeniä neuletakkeja ja valitsi henkilökohtaisen kokemuksensa perusteella parhaat neuletakit matkustamiseen. Dynaaminen freelancerina, joka rakastaa syvästi matkustamista, kulttuuria ja ympäristöä. Somvichian-Clausenin töitä on julkaistu useissa julkaisuissa, kuten Travel + Leisure, Glamour, Apartment Therapy, National Geographic ja muissa.

Vuoden 2023 12 parasta fleecetakkia miehille ja naisille

Rakastatko paljon?Tilaa T+L Recommends -uutiskirjeemmeja lähetämme sinulle suosikkimatkatuotteemme joka viikko.

Viihtyisimmät neuletakit seuraavalle lennolle (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6160

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.