Pakistanin parhaat vaatteet (2024)

Pakistanin viime vuosikymmenien aikana Pakistanin muotiteollisuuden muutos Pakistanin kuuluisimmat vaatemerkit tarjoavat nyt rikkaan sekoituksen kulttuuriperintöä sekä moderneja yksityiskohtia ja ompeleita.Klassiset leikkaukset, yksityiskohdat ja monimutkaiset mallit ovat kiinnittäneet paitsi paikallisten, myös kansainvälisten asiakkaiden huomion, mikä on iso askel eteenpäin teollisuudelle.

Graana.com-on pyöristänyt luettelon Pakistanin 18 parhaasta vaatekappalimerkistä, jotka ovat levinneet ostoskeskuksiin Pakistanin ja niistä on tulossa suosikkeja kaikkien joukossa.

Luettelo Pakistanin parhaista vaatemerkeistä

Tässä on luettelo heidän myymälöistään suurissa kaupungeissa avuksesi:

Gul Ahmed

Best Clothing Brands in Pakistan (1)

Pakistanin kangasliiketoiminnan nimetGul Ahmedperustettiin vuonna 1953. Se on yksi Pakistanin parhaimmista tekstiilien tuottajista ja viejistä, jotka luovat erilaisia tavaroita, kuten vaatteita, vuodevaatteita, verhoja ja kankaita.

Yritys, joka on saanut lukuisia palkintoja tavaroistaan ja palveluistaan, korostaa voimakkaasti laatua, innovaatioita ja asiakastyytyväisyyttä.Sen tuotteita tarjotaan maissa, kuten Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Lähi -idässä, sillä on huomattava asiakaskunta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Safiiri

Best Clothing Brands in Pakistan (2)

Pakistanin vaatteiden etikettiSafiiriVaatteet perustettiin vuonna 2014. Se tarjoaa laajan valikoiman naisten vaatteita ja asusteita, kuten teeskentelyvaatteita, kiinnittämättömiä kankaita ja lisäominaisuuksia, kuten laukkuja ja kenkiä.Yhtiö on tunnettu huippuluokan tyyleistään, premium-materiaalien käytöstä ja huolellisesta huomiosta jokaiseen viimeiseen yksityiskohtaan.Siinä on fyysisten kauppojen verkosto tärkeissä Pakistanin kaupungeissa ja vankalla online -läsnäololla.

Sapphire-vaatteet ovat yhä enemmän suosittuja Pakistanin nuorten, muotitietoisten naisten keskuudessa sekä ulkomaisilla markkinoilla.Yrityksen mallit ovat saaneet lukuisia kunnianosoituksia, ja sitä on korostettu arvostetuissa muotijulkaisuissa ja kokoontumisissa.

Sapphire -vaatteet ovat muotiyritys, joka harjoittaa myös useita sosiaalisia ja ympäristöprojekteja, kuten naisten kehityskeskuksen luominen ja kestävien tuotantomenetelmien käytön tehtaissa.

Jos haluat nykyaikaisia malleja, sinun ei tarvitse katsoa safiiren ulkopuolelle.Se on yksi edullisimmista tuotemerkeistä, joka tarjoaa kaupungin hienoimman laadun kankaan.Asiakkaat rakastavat sitä erityisesti geometristen kuvioidensa, modernien leikkausten ja maanläheisten sävyjen suhteen.Se on suosittu kaikkien ikäryhmien joukossa premium -kankaalle ja erottuville malleille.

kohde

Best Clothing Brands in Pakistan (3)

Vuonna 1998 Pakistanin muoti- ja vapaa -ajan yrityskohdeperustettiin.Yhtiö myy erilaisia lisävarusteita, kodin tavaroita ja vaatteita lapsille, aikuisille ja kaikille niiden välillä.

Khaadi on tunnettu moderneiden kuvioiden ja siluettien yhdistämisestä perinteisiin pakistanilaisten tekstiileihin ja kirjontamenetelmiin.Tuotemerkki on tunnettu verkossa, ja siinä on fyysisiä kauppoja tärkeissä Pakistanin kaupungeissa sekä Lähi-idässä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.Pakistanin muotitietoiset asiakkaat ja kaikkialla maailmassa ovat sen tuotteita.

Khaadin edullinen ja trendikäs puku on sekä muodollisissa että rentoissa kategorioissa.Se on onnistunut puss*ttamaan useita palkintoja panoksestaan muotiteollisuuteen-etenkin perinteisten käsin kudottujen vaatteiden pitämiseksi trendissä-, jotka ovat asettaneet standardit, joita on vaikea ylittää.

Sukupolvi

Best Clothing Brands in Pakistan (4)

Pakistanin vaatteiden etikettiSukupolviperustettiin vuonna 1983. Yhtiö myy erilaisia naisten vaatteita, mukaan lukien rento vaatteet, muodolliset vaatteet ja asusteet.Sukupolvi on tunnettu erottuvista malleistaan, jotka sekoittavat moderneja siluetteja ja tyylejä perinteisillä tekstiili- ja kirjontamenetelmillä Pakistanista.

Sen tuotteita ovat hyvin nuoret, muotitietoiset naiset Pakistanissa ja ympäri maailmaa, ja brändillä on fyysisiä kauppoja ja vahva online-seuranta Pakistanin pääkaupungeissa sekä Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä.Koska se on puhtaasti naisten etiketti, jokainen pala omaksuu naisellisuutta ainutlaatuisesti, palvelee monia erilaisia tyylejä.

Parrasvalo

Best Clothing Brands in Pakistan (5)

Pakistanin vaatteiden etiketti Limelight perustettiin vuonna 2010. Yhtiö myy erilaisia naisten vaatteita, mukaan lukien lisävarusteet, asettamattomat kankaat ja teeskentelyvaatteet.

Parrasvaloon tunnettu tyylikkääistä ja kohtuuhintaisista malleistaan, jotka täyttävät muodin suhteen kaikista sosiaalisesta taustasta tulevien naisten vaatimukset.Nuoret, muotitietoiset naiset Pakistanissa ja ympäri maailmaa rakastavat tuotteitaan, ja yrityksellä on fyysisiä kauppoja ja vahva online-läsnäolo Pakistanin pääkaupungeissa sekä Lähi-idässä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yritystä pidetään yhtenä Pakistanin edullisista muotiyrityksistä, ja se on saanut lukuisia tunnustuksia malleistaan ja panoksistaan maan muotiteollisuuteen.

J.

Best Clothing Brands in Pakistan (6)

Myöhäinen Pakistanin laulaja ja uskonnollinen tutkija Junaid Jamshed perusti muoti- ja vapaa -ajan yritys Junaid Jamshed, joka tunnetaan myös nimelläJ.Vuonna 2002. Yhdessä erilaisia vaatteita aikuisille, murrosikäisille ja lapsille, yritys myy myös lisävarusteita ja tuoksuja.

Junaid Jamshed on tunnettu fuusiosta tavanomaisesta Pakistanin muotista huippuluokan malleilla, jotka vetoavat laajaan asiakaskuntaan.Tuotemerkki on tunnettu verkossa, ja siinä on fyysisiä kauppoja tärkeissä Pakistanin kaupungeissa, Lähi-idässä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.Pakistanin muotitietoiset asiakkaat ja kaikkialla maailmassa ovat sen tuotteita.

Sana Safinaz

Best Clothing Brands in Pakistan (7)

Moderneista leikkauksista herkisiin brodeereihin ja digitaalisiin tulosteisiin,Sana Safinazon uskomattoman kuuluisaVaatemerkki Karachissa.Kaksi muotisuunnittelijaa Sana Hashwani ja Safinaz Muneer perustivat Pakistanin vaatetuslinjan Sana Safinazin vuonna 1989. Yhtiö myy naisille erilaisia vaatteita, mukaan lukien asusteet, häävaatteet, muodolliset vaatteet ja preet -vaatteet.

Nykyaikaiset siluettit ja tyylit yhdistetään perinteisiin pakistanilaisten tekstiileihin ja kirjontamenetelmiin Sana Safinazin tyylikkäissä ja hienostuneissa malleissa.Tuotemerkki on tunnettu kaiken ikäisten naisten keskuudessa Pakistanissa ja ympäri maailmaa.Siinä on fyysiset kaupat ja vankka online -läsnäolo Pakistanin merkittävimmissä kaupungeissa, Lähi -idässä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sana Safinaz on muotibrändi, joka tarjoaa myös valikoiman sosiaalisia ja ympäristöaloitteita, kuten hyväntekeväisyysjärjestön luomisen terveydenhuollon ja koulutuksen tukemiseksi vajaakuntoisilla alueilla ja kestävien tuotantomenetelmien käyttö tehtaissa.

Nishant Linnan

Best Clothing Brands in Pakistan (8)

Nishant Linnanon pakistanilainen tekstiili- ja muotibrändi, joka perustettiin vuonna 1990. Tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja kodin tekstiilituotteita, mukaan lukien teeskentelyvaatteet, laittamattomat kankaat ja asusteet sekä vuodevaatteet ja kodinsisustustuotteet.

Jos rakastat kuustaa tyylisi hienostuneilla kuvioilla, jotka ovat viimeisimpien suuntausten mukaisia, Nishat Pellava on yhden luukun ratkaisusi.

Pyökki

Best Clothing Brands in Pakistan (9)

Pakistanin vaatteiden etiketti Beechtree perustettiin vuonna 2010. Yhtiö myy erilaisia naisten vaatteita, mukaan lukien lisävarusteet, jättämättömät kankaat ja teeskentelyvaatteet.

Pyökkion tunnettu premium-materiaalien ja huipputeknisten mallien käytöstä, joihin sisältyy sekä tavanomaisia Pakistanin estetiikkaa että nykyisiä tyylejä ja suuntauksia.Nuoret, muotitietoiset naiset Pakistanissa ja ympäri maailmaa rakastavat tuotteitaan, ja yrityksellä on fyysisiä kauppoja ja vahva online-läsnäolo Pakistanin pääkaupungeissa sekä Lähi-idässä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Halvokadun muodossa Beechtree on yksi parhaimmista poiminnoista.Jokainen kokoelma tarjoaa monipuolisuutta lihavoidulla värikontrastilla ja tyylikkäillä kuvioilla.Ne tarjoavat myös laukkuja, koruja ja kenkiä täydentämään jokaista tyyliä.

Sokea

Best Clothing Brands in Pakistan (10)

Tunnettu tekstiililiiketoiminta Pakistanissa, Bonanza Garments Industries, esitteli muotilinjan Bonanza Satrangin vuonna 2015. Yhtiö myy miehille, naisille ja lapsille erilaisia vaatteita sekä asusteita, laittamattomia tekstiilejä ja teeskentelyä.

Sokeaoli alun perin miesten vaatekappale, joka perustettiin vuonna 1976. Yhtiö on kukoistanut siitä lähtien ja laajentunut käynnistämällä Bonanza Satrangi naisille vuonna 2012.Bonanza Satrangi -mallit yhdistävät perinteisen tyylin tyylikkään elementin kanssa, mikä tekee heistä suositun valinnan naisten keskuudessa.

Asukkaita

Best Clothing Brands in Pakistan (11)

Asukkaitaon Pakistanin muotibrändi, joka perustettiin vuonna 2003. Tuotemerkki tarjoaa valikoiman vaatteita miehille, naisille ja lapsille sekä asusteita ja jalkineita.

Teesistä värikkäisiin lisävarusteisiin, se on yksivaatteet tuotemerkit PakistanissaSiitä on tullut länsimaisten kulumisten valinta sekä miehille että naisille jokaisen ikäryhmän keskuudessa.

Amir Adnan

Best Clothing Brands in Pakistan (12)

Amir Adnanon Pakistanin muotibrändi, joka perustettiin vuonna 1990. Brändi tarjoaa joukon vaatteita miehille ja naisille, mukaan lukien teeskentelyvaatteet, muodolliset vaatteet ja asusteet.

Tämä tuotemerkki on noussut ensimmäiseksi Pakistanin miesten vaatteiksi, jotka vaativat kansainvälistä menestystä.Jokainen kappale, joka tunnetaan nykyaikaisista ja juhlallisista kokoelmistaan, esittelee nykyaikaisia malleja yhdistettynä tyylikkään kosketukseen.Löydät jokaisen tyylin kankaiden valinnasta, olipa se rento, ylellisyys tai haute couture.

Maria B.

Best Clothing Brands in Pakistan (13)

Maria B.on Pakistanin muotibrändi, joka perustettiin vuonna 1999. Maria B. on naisten tuotemerkki, joka on myös kansainvälisesti tunnustettu.

Kuvioiden monipuolisuus ja tyylikkyys heijastuvat sen preet -portterissa sekä muodollisessa pukeutumisessa.Rennosta muodollisiin kuluihin on olemassa laaja valikoima malleja, jotka voivat tehdä sinusta erottuvan joukosta.

Zellbury

Best Clothing Brands in Pakistan (14)

Laaja, mutta edullinen vaatelinja miehille, naisille ja lapsille,Zellburyon tuotemerkki, johon voit luottaa päivittäiseen kulumiseen ja muodolliseen kulumiseen.

Heidän kiinnittämätön lajike käsittää hauskoja tulosteita, kun taas valmistevalmiissa kokoelmissa on tyylikkäät leikkaukset, jotka voivat saada sinut tuntemaan siro ja mukava samanaikaisesti.

Etninen

Best Clothing Brands in Pakistan (15)

Kuten sen nimi,Etninenedistää Pakistanin kulttuurin aitoutta.Outfittersin vuonna 2013 käynnistämä, sillä on nyt yli 30 myymälää ympäri maata, joten se on yksi johtavistavaatteet tuotemerkit Pakistanissavähittäiskauppa.

Heidän ainutlaatuiset, rohkeita kuvioita, joissa on imartelevia sävyjä, ovat olleet heidän kuuluisuutensa syy.Niiden PRE -alue sisältää kokeellisia malleja, kun taas jättämätön linja (sekä rento että muodollinen) on myös erittäin suosittu.

Alkaram -studio

Best Clothing Brands in Pakistan (16)

Alkaram Studio on tunnettu korkealaatuisista kankaistaan ja hienostuneista malleistaan.Se on tuotemerkki, joka on hallinnut maanläheisten sävyjen yhdistämisen herkillä kuvioilla.

Heillä on premium -linja naisten, miesten ja lasten kulumisesta.Olipa rento tai muodollinen, jokainen vaatekappale näyttää yksinkertaisuuden parhaimmillaan.

Siementtää

Best Clothing Brands in Pakistan (17)

Orient on toinen merkittävä tuotemerkki, joka on saanut erinomaisen maineen viime vuosina.Heidän ainutlaatuinen silmäilmaisten värien ja symmetristen mallien käyttö on tehnyt niistä erottuvan joukosta.

Heidän kokoelmansa ilmentää aitoja kulttuurivaloja, mikä tekee tuotemerkistä ainutlaatuisen kaikilla näkökohdilla.Naisten lisäksi he ovat suosittuja myös miesten vaatteille ja lapsille.

Ego

Best Clothing Brands in Pakistan (18)

Pioneer-tuotemerkki, joka esitteli Ultramodern-vaatteet Pakistaniin, ego on aina ollut nuorempien yleisöjen suosikki tuotemerkki hienostuneiden leikkausten ja huolellisen kirjonnan vuoksi, joka vaihtelee päivittäisestä kulumisesta puolimuotoisuuteen;Heillä on trendikkäin kokoelma kaikkien vuodenaikojen ajan.

Yllä oleva luettelo kattaa joitain kuuluisimmista ja hyvämaineisimmistaVaatemerkit Pakistanissa.Lisätietoja asiaan liittyvistä blogeista käy osoitteessaGraana.com.

Faqit

Tässä on joitain semanttisesti sukulaisia Pakistanin vaatemerkkejä koskevia kysymyksiä:

Mitkä ovat Pakistanin suositut vaatemerkit?

Pakistanin suosittuja vaatemerkkejä ovat muun muassa Khaadi, Gul Ahmed, Alkaram, Junaid Jamshed, Nishat Linen, Maria B ja Sana Safinaz.

Millaisia vaatteita nämä tuotemerkit tarjoavat?

Nämä vaatemerkit tarjoavat laajan valikoiman vaatevaihtoehtoja, mukaan lukien kiinnittämättömät ja ompelemattomat kankaat, käyttövalmiit asut, perinteiset vaatteet, länsimaiset vaatteet, muodolliset vaatteet, rento vaatteet ja morsiamenvaatteet.

Ovatko nämä vaatemerkit edullisia?

Näiden vaatemerkkien kohtuuhintaisuus riippuu tuotemerkistä ja vaatteiden tyypistä.Jotkut tuotemerkit tarjoavat kohtuuhintaisia vaihtoehtoja, kun taas toiset ovat kalliimpia.Monet tuotemerkit tarjoavat kuitenkin usein vuodenaikojen myyntiä ja alennuksia, mikä voi tehdä tuotteistaan edullisempia.

Mistä löydän nämä vaatemerkit Pakistanista?

Näillä vaatemerkeillä on omat myyntipisteet ja lippulaivakaupat eri kaupungeissa ympäri Pakistania, ja joillakin on myös online -läsnäolo, jossa voit ostaa heidän tuotteitaan.

Voinko ostaa vaatteita näistä tuotemerkeistä Pakistanin ulkopuolella?

Jotkut vaatemerkit tarjoavat kansainvälistä merenkulkua, kun taas toiset toimittavat vain Pakistanissa.On parasta tarkistaa tuotemerkin viralliselta verkkosivustolta tai asiakaspalvelusta varmistaakseen toimituskäytännönsä.

Käytetäänkö nämä kankaat, joita nämä tuotemerkit ovat laadukkaita?

Näiden tuotemerkkien käyttämien kankaiden laatu vaihtelee, mutta yleensä ne tunnetaan käyttävänsä mukavia ja kestäviä korkealaatuisia kankaita.Monet tuotemerkit tarjoavat myös valikoiman kangasvaihtoehtoja, kuten puuvilla, silkki, sifonki ja nurmikko.

Voinko palauttaa tai vaihtaa näiltä tuotemerkeiltä ostettuja tuotteita?

Paluu- ja vaihtokäytännöt vaihtelevat tuotemerkkiin, mutta monet tarjoavat jonkinlaista palautus- tai vaihtopolitiikkaa.On tärkeää tarkistaa brändin käytäntö ennen ostoksen tekemistä.

Mitkä ovat kestävät vaatemerkit Pakistanissa?

Pakistanissa on useita kestäviä vaatemerkkejä, kuten sukupolvi, Pink Tree Company ja Cotton Company.Nämä tuotemerkit keskittyvät ympäristöystävällisten materiaalien ja eettisten valmistuskäytäntöjen käyttöön.

Pakistanin parhaat vaatteet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5873

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.