Kuinka kirjoittaa hyviä tuotekuvauksia [esimerkeillä] (2024)

Tuotekuvaus on enemmän kuin vain muutama sana verkkokaupassa myymistä tuotteista.Hyvä tuotekuvaus ilmoittaa ostajille ja voi vakuuttaa heidät vetämään liipaisimen ostokseen.

Jos et pidä itseäsi sanasepäksi, ei tarvitse stressata.Sinun ei tarvitse olla Shakespeare kirjoittaaksesi tuotekuvauksia, jotka lisäävät myyntiä.Tässä oppaassa opit tuotekuvausten kirjoittamiseen:

  • Mikä tuotekuvaus on ja miksi se on tärkeää
  • Kuinka kirjoittaa hyviä tuotekuvauksia
  • 3 tuotekuvausesimerkkiä inspiroidaksesi sinua
  • Kuinka kauppaalusta voi auttaa lisäämään myyntiä

Jälleenmyyjän opas verkkoon

Katso, kuinka helppoa on lisätä verkkokauppa tiili- ja laastitoimintoihisi.Lisää tuloja napauttamalla valtavaan potentiaalisten asiakkaiden määrään.

Lataa nyt

Mikä on tuotekuvaus ja miksi se on tärkeä?

Tuotekuvaus tarjoaa kuluttajille käytännön tietoa tuotteen eduista, mittauksista ja eritelmistä, koostumuksesta, käyttötapauksista ja muusta.Yksityiskohtaiset tuotekuvaukset ovat kriittinen osaMyynti verkossa.Tuotekuvaukset löytyvät tuotesivuilta, tyypillisesti tuotteen nimen ja hinnan alapuolella.Ne ovat yleensä enintään 300 sanaa.

Jos joudut kirjoittamaan pidemmän tuotekuvauksen, kuten erittäin teknisen tuotteen suhteen, harkitse linkitystä tuotekirjoihin tai lisäämällä muita osia tuotesivuihisi, kuten arvosteluosasto, kokokaavio tai eritelmät.

Katsotaanpa tuotekuvausesimerkkiäKulmakarvaputiikkiVerkkosivusto.

Tämän kuvaus tästähattulöytyy tuoteraivusta kahdesta paikasta: hinnan alapuolella ja päätuotteiden tietopaneelin alapuolella.Kuvaus sisältää yksityiskohdat hatun trendikunnasta sekä eritelmistä, kuten mittauksista ja materiaaleista.Se on hyvä esimerkki vaatteiden ja asusteiden tuotekuvausten kirjoittamisesta.

Joten, mikä on tuotekuvausten häiriö joka tapauksessa?Tehokas tuotekuvaus voi parantaa muuntokursseja.Kun käytät kuvausta antaaksesi esimerkkejä käyttötapauksista, antaa eritelmiä ja käytännöllisiä tietoja tai käyttää emotionaalista kieltä houkutellaksesi asiakkaita kohdentamiseen, voit muuttaa enemmän online -ikkunan ostajia maksavien asiakkaille.Tehokas kuvaus voi saada asiakkaan rakastumaan tuotteeseen tai yksinkertaisesti päättää, että se vastaa heidän tarpeitaan.

Ja kun sisällytätHakukoneiden optimointi (SEO)Avainsanat kuvauksiin, helpotat asiakkaiden löytämistä tuotteistasi Googlesta ja muista hakukoneista.Tämä tuotekuvausten näkökohta voi olla erityisen hyödyllinen, jos haluat esimerkiksiAloita putiikkija anna tuotteillesi luovia nimiä eikä kuvaavia.Toteuttamalla SEO -kuvauksessa ”Kelly -mekko” voi näkyä hakukoneiden tulossivuilla (SERP) avainsanan, kuten ”Green Maxi MilkMaid -mekon”, varten.

Jos etsit muita resursseja putiikin avaamiseksi, katsovaatekaupan liiketoimintasuunnitelmaopas.

Kuinka kirjoittaa hyviä tuotekuvauksia

Joten luuletko, että olet valmis käsittelemään tuotekuvauksiasi?Tässä on viisi parasta käytäntöä tuotekuvausten kirjoittamiseen, jotka voivat myydä.

1. Aloita SEO: sta

Tunnista kuvaava SEO -avainsana tai avainsanat, jotka haluat tuotteesi sijoittavan SERP: iin.Voit lukeaSEO parhaat käytännötja käytä työkalua, kutenMoztaiAhrefitKohdesanojen tunnistaminen tai SEO: n ulkoistaminen markkinointitoimistolle.

Yleisesti ottaen kohdeavainsanasi tulisi näkyä useissa paikoissa jokaisella tuotesivulla, mukaan lukien:

  • Tuotteen Kuvaus
  • Tuotteen nimi (Esimerkki: “Purple Hat with Cheetah Print”)
  • Tuotteen sivun URL (esimerkiksi: näyteboutique.com/purple-hat-cheetah-print)
  • Kunkin tuotekuvan alt -teksti

2. Pidä yleisösi mielessä

Muista kirjoittaa asiakkaille, joita yrität houkutella, eikä vain roboteille (ts. Googlen hakualgoritmi).Laita itsesi asiakkaidesi kenkiin ja mieti, mitä heidän tarvitsee tietää ostaakseen, ja mikä emotionaalinen kieli hinaa heidän irrationaalista puoltaan ja ajaa impulssiorantoa.

Käytännöllisellä puolella tekniset vaatimukset voivat auttaa myyntiä.Esimerkiksi vaatekaupan verkkosivustolla oleva kokoopas voi auttaa ostajia löytämään oikean istuvuuden.Psykologisella puolella selittäminen, kuinka suosittu tai kysytty tuote on, voi luoda kiireellisyyden tunteen (lisää tästä myöhemmin).

3. Ylläpidä tuotemerkkiääni

Kun kirjoitat yleisöllesi, muista ylläpitää tuotemerkkisi.Tuotekuvaus on tuotemerkkisi jatko, joten noudata tyylioppaan sääntöjä sekä ääni- ja ääniohjeita luodaksesi johdonmukaisen asiakaskokemuksen.

4. Keskity muunnoksiin

Sen sijaan, että käyttäisit vain kukkakieliä tuotekuvauksissa, muista sisältää myös käytännön tietoja, jotka auttavat lisäämäänmuunnokset.Tässä on joitain tapoja tehdä niin:

  • Jaa käyttötapaukset.Tuotekuvausesimerkki mekosta voi sisältää: "Tämä päivä-iltainen mekko on hieno käyttää toimistoon bleiserillä, ja se muuttuu täydelliseksi päiväyö -asuksi korkokentän kanssa."Tämä kuvaus vie yksinkertaisen vaatteen ja muuttaa siitä monikäyttöisen kappaleen.
  • Luo kiireellisyyden tunne.Lauseet, kuten ”rajoitettu erä”, “rajoitettu aika” tai ”se loppuunmyyty viimeisen kerran kolmen päivän kuluessa”, auttavat luomaan kiireellisyyden tunteen, joka pelataanvähittäiskaupan psykologiaja rohkaisee asiakkaita tekemään ostoksianytJoten he eivät unohda.Tuotekuvausesimerkki, jossa käytetään näitä taktiikoita, voi sanoa: ”Kun julkaisimme tämän takin, se myytiin alle viikossa.Olemme julkaissut rajoitetun määrän takkeja vuosipäivän myyntiin, ja kun ne ovat myyneet, he ovat menneet hyväksi. "

5. Hyödynnä sosiaalista näyttöä

Kuluttajat todennäköisemminKuuntele heidän ikätovereidensa mielipiteitäkuin markkinointiviesteihin.Asiakasarvostelujen hyödyntäminen, paina maininnot ja muut sosiaaliset todisteet tuotekuvauksissasi voi johtaa myyntiä.

Tuotekuvaus Esimerkki tästä strategiasta voi olla jotain niin yksinkertaista kuin: "Tämä kukkaro on jaettu yli 35 000 kertaa sosiaalisessa mediassa."

3 tuotekuvausesimerkkiä

Ota inspiraatiota näistä tuotekuvausesimerkkeistä ennen kuin siirrät oman muotoilun.

1. Vaatteiden tuotekuvausesimerkki

Tämän kuvaus tästäPellavapaita le brow baaristaon hyvä esimerkki vaatteiden tuotekuvausten kirjoittamisesta.

Ensisijainen tuotekuvaus alkaa ”Summer Chegrebe -niittillä”, joka vetoaa kohdeyleisön tunteisiin.Sitten sillä on käytännön yksityiskohtia tuotteen koostumuksesta.

2. Kauneustuotteen kuvaus Esimerkki

Kun myyt jotain, jota on vaikea ymmärtää verkossa, kuten hajuvesi, tuotekuvauksen on tehtävä raskas nosto myyntiin.Ylellinen kosmetiikan putiikkiLippuosoittaa, kuinka se on tehty heidän tuotekuvauksensa kanssahajuvesi.

"Phi on ylellinen tuoksu, joka on inspiroitu Afganistanin ruusun alueella, Nangarharissa tuotettujen ruusujen luonnonuutteesta", kuvaus lukee.Se vetoaa ylellisyyttä hakevien asiakkaiden tunteisiin selittämällä hajusteen tuoksun eksoottisen alkuperän.

”Tämä ruusuöljy on erittäin harvinaista ja korkealaatuista.Näiden ruusujen innoittamana, joka kasvaa kuivassa ja karkeassa maassa, Phi on harvinainen helmi, joka täydentää vastakkaisia linjoja, runsaasti luonnollisia raaka -aineita, jotka lisäävät syvyyttä ja aitoutta ”, luetaan toissijainen kuvaus.

Se selittää edelleen tuoksun yksinoikeuden, sitten se kuvaa tuoksun muistiinpanoja yksityiskohtaisesti auttamaan kuljettamaan kirjallisesti sitä, mikä yleensä voidaan ymmärtää vain hajun kautta:

"Phialkaa rikkaalla hedelmällisellä aprikoosilla.Kaikki luonnollinen aprikoosiuute yllättävällä rikkaudellaan, joka on lumoava ja sekoittuu kanelilinjaan ja vihjeisiin katkerasta mantelista, jota pehmentää Bergamotin eteerinen öljy. "

3. Teknisen tuotteen kuvausesimerkki

Tuoten kuvaus tällekameran linssi-staYM -kameraNäyttää kuinka yksityiskohtainen voit olla, kun myyt erittäin teknistä tuotetta.Se rikkoo 300-sanan säännön jakaa kriittistä tietoa, joka molemmat korostaa tuotteen eritelmiä että kouluttaa asiakkaita sen kanssa, mitä heidän on etsittävä linssistä.

Erityisesti tuotekuvaus sisältää tietoa linssin takana olevasta tekniikasta, kuvanvakauden toiminnasta, linssin kevyen hyötyjen ja lisävarusteen yhteensopivuuden eduista.Tämä kauppias ylittää tuotekuvauksen yli ja ylittämällä sitä kouluttamaan asiakkaita ostamaansa tuotteeseen.

Kuinka kauppaalusta voi auttaa

EräsvähittäiskauppajärjestelmäSe liittyy verkkokaupan toimintoihin voi auttaa sinua luomaan Omnichannel -vähittäismyyntikokemuksen.Kun verkkokauppa on rakennettu POS: iin, tuotekuvaukset synkronoidaan verkkokauppaan ja tiili- ja laastivarastoon.

Omnichannel -kauppaalustalla, kuten Lightspeed, varastonne päivitetään automaattisesti, myydäänkö myynti verkossa vai myymälässä.

”Olen varma, että varastotasot, jotka minä ja myyntiyhtiöt näkevät POS: lla ja että asiakkaat näkevät verkossa, ovat tarkkoja.[Lightspeed on] erittäin käyttäjäystävällinen ”, sanoo Tori Erickson ofUskollinen tee -putiikki.

Kun sekä henkilöstösi että asiakkaasi voivat käyttää tarkimpiavarastotiedot, vältät varastoja ja turhauttavia, aikaa vieviä asiakaspalveluongelmia.

Lisäksi omikanavakauppaympäristö antaa sinulle voimakkaita käsityksiä yrityksesi kaikista näkökohdista.Saavuttamalla edistyneelle raportoinnille online- ja vähittäismyynnistäsi, voit tehdä tietoisia liiketoimintapäätöksiä.

Oletko valmis aloittamaan tuotekuvaukset, jotka lisäävät myyntiä?Lightspeedin omnichannel pos javerkkokauppaalustavoi auttaa.Puhu meilletänään.

How to Write Good Product Descriptions [With Examples] (1)

Uutiset, joista välität.Vinkkejä, joita voit käyttää.

Kaikki yrityksesi tarvitsee kasvaa, toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Lisää tästä aiheesta:

Jakaa post

How to Write Good Product Descriptions [With Examples] (2)

Kirjoittanut

Valonnopeus

Lightspeed on pilvipohjainen kauppaalusta, joka käyttää pieniä ja keskisuuria yrityksiä yli 100 maassa ympäri maailmaa.Älykkäällä, skaalautuvalla ja luotettavalla myyntipistejärjestelmällä se on all-in-one-ratkaisu, joka auttaa ravintoloita ja vähittäiskauppiaita myymään kanavilla, hallitsemaan toimintaa, sitoutumaan kuluttajien kanssa, hyväksymään maksuja ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Kuinka kirjoittaa hyviä tuotekuvauksia [esimerkeillä] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5336

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.